Bilstatistik.dk

På bilstatistik.dk får du adgang til al den nødvendige viden om det danske køretøjsmarked og de bedste værktøjer til at omsætte den viden til mere og bedre forretning. Via én enkelt platform får du adgang til Danmarks største køretøjsdatabase, et finmasket analyse- og leadgenereringsværktøj samt detaljeret viden om danske virksomheder og deres flåder.

Du kan få adgang til løsningen direkte via hjemmesiden, vores app eller du kan benytte vores API til at integrere data i dine egne systemer.

Herunder kan du se, hvad vores mere end 5.000 brugere blandt andet bruger Bilstatistik til:

 • Markedet:
  Hvilke køretøjstyper, mærker, varianter og modeller sælger hvor meget, hvorhenne og til hvem?
 • Kunderne:
  Fuldt indblik i virksomhederne, deres vognparker, indkøbsmønstre, økonomiske nøgletal, kontaktpersoner mv.
 • Køretøjerne:
  Samtlige danske køretøjsarter og op til 90 forskellige typer køretøjsoplysninger på enhedsniveau. Det omfatter blandt andet detaljeret information omkring leasing-/ejerforhold, standard- og ekstraudstyr, tekniske specifikationer, synsdata, registreringshistorik mv.
 • Leadgenerering:
  Find selv eller modtag automatisk de mest kvalificerede emner med udgangspunkt i hundredevis af køretøjs-, flåde- og virksomhedskriterier.
 • Mød kunderne, når det passer dem: Hvad køber de? Hvor længe beholder de sine køretøjer? Hvor gamle er dem, de har nu? Er der leasingkontrakter, der udløber?

Vi tilpasser mængden af data, så du aldrig betaler for mere, end du har brug for, ligesom at du frit kan vælge mellem daglige, ugentlige eller månedlige opdateringer.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder.

Gå til bilstatistik.dk