Bilstatistik.dk

Bilstatistik.dk er et overflødighedshorn af information om det danske bilmarked. Her finder du information om registreringer af nye og brugte biler, opgørelser af bilbestanden: Nyregistrerede biler, bestand, virksomhedsdata, forsikring, leasing. Siden bliver opdateret ugentligt, så tallene er altid dugfriske.

Ved at kombinere vore egne tekniske data med data fra SKATs motorregister og eksterne dataleverandører mener vi at have skabt det bedste og mest omfattende statistikværktøj til bilbranchen i Danmark.

  • Følg udviklingen på det danske bilmarked med dugfriske tal
  • Orienter dig om bestanden af biler på de danske veje
  • Foretag detaljerede analyser på mærke, model, geografi mv.
  • Fremsøg kvalificerede nye kundeemner
  • Undersøg egne og konkurrenters markedsandele

Du har mulighed for at få vist udtrækkene direkte på hjemmesiden eller eksportere til Excel og her bruge de mange indbyggede analyseværktøjer til at komme endnu mere i dybden med de fremsøgte data.

Til følge med bilstatistik.dk har vi udviklet en app til iPhone og Android, som giver mulighed for at lave lynhurtige statistikopslag direkte på telefonen.

Bilstatistik.dk er primært udviklet til erhvervslivet, men kan også tilgås af privatpersoner.

Vi kan tilpasse mængden af data du har adgang til, så dit abonnement passer perfekt til netop dig. På den måde betaler du ikke for mere end du har brug for.

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information.

Gå til bilstatistik.dk