Produkter og services

Vi beskæftiger os med alt, hvad der har med bildata at gøre - DBI IT's løsninger er inde over, fra når en bil først bliver produceret til det danske marked, og helt frem til den bliver skrottet.

I DBI IT arbejder vi altid på at gøre livet lettere for vores kunder i bilbranchen. Vi arbejder tæt sammen med bilimportører, producenter og forhandlere og med de danske myndigheder om at forenkle og optimere arbejdsprocesserne i forbindelse med registrering og salg af biler. Disse samarbejder giver os en masse viden om bilmarkedet i Danmark, og den viden stiller vi selvfølgelig til rådighed for vores kunder.

Bilstatistik.dk

Bilstatistik.dk er et overflødighedshorn af information om det danske bilmarked. Her finder du information om nye og brugte biler, virksomhedsdata, forsikring, leasing. Siden bliver opdateret ugentligt.

Qanto Fleet

Qanto Fleet er et administrations- og flådestyringsredskab udviklet med henblik på at sikre dig optimal flådedrift med færre omkostninger.

AltOmBilen.dk

AltOmBilen.dk er et gratis værktøj til dig, der vil vide mere om et bestemt køretøj. Du kan blandt andet se, om det må køre i de nye miljøzoner.

Motorregister.dk

Motorregister.dk er vores løsning til at at oprette køretøjer til indregistrering i Danmark. Systemet er udviklet i tæt samarbejde med Trafikstyrelsen og SKAT og bliver i dag anvendt til mere end 95% af alle nyregistrerede biler i Danmark.

Typegodkendelser.dk

Typegodkendelser.dk bruges af bilimportører til at ansøge om nationale typegodkendelser, bremsedataerklæringer mv. hos Trafikstyrelsen.

Standardpriser.dk

Standardpriser.dk bruges af alle større bilimportører i Danmark til at kalkulere priser på nye biler og ekstraudstyr. Når priserne er oprettet på hjemmesiden, stilles de automatisk til rådighed for de relevante myndigheder og samarbejdspartnere.

Energimærker.dk

På siden energimærker.dk kan bilforhandlere få adgang til at udskrive de lovpligtige skilte med information om brændstofforbrug, sikkerhedsstjerner og ejerafgift for udstillede biler.

Bemærk, at alle vores produkter kræver et abonnement hos os. Hvis du er interesseret i at få adgang, så kontakt os.