Udgivelsesdagen flyttes til tirsdag

Af Lise Hjort

4. juni 2018

På grund af nye opdateringsrutiner hos SKAT vil bestands- og registreringsdata fremadrettet blive frigivet på bilstatistik.dk tirsdag morgen.

De forgangne uger har vi desværre oplevet, at SKAT ikke har leveret registreringsdata ved ugens afslutning, som de normalt har gjort.

De nye opdateringsrutiner hos SKAT har betydet, at vi ikke har kunnet opdatere bilstatistik.dk natten til mandag, som vi plejer.
Det er først og fremmest jer, der benytter bilstatistik.dk som et redskab i jeres daglige arbejde, der har mærket til det, og det vil vi, uanset årsagen, gerne beklage.
 
Da vi af gode grunde ikke kan garantere, at SKAT igen vil vende tilbage til normal leveringspraksis, vælger vi på kort sigt at udskyde dataudgivelsen fra mandag til tirsdag morgen, så I på den måde igen har noget at regne med.

Ny løsning er på trapperne
Før sommeren er ovre, vil vi være klar med en ny og ambitiøs løsning, som gør, at vores platform og vores dataaktualitet fremadrettet vil være væsentligt mindre sårbar overfor nedetid og driftsforstyrrelser hos vores eksterne dataleverandører. Det arbejde glæder vi os meget til, at I lige om lidt vil kunne høste frugterne af.

Vi ønsker jer en rigtig god sommer.

Har du nogen spørgsmål?
Så sidder vi som altid klar til at hjælpe dig på tlf. 70 22 99 20 eller på info@bilstatistik.dk.


Med venlig hilsen

DBI IT A/S - holdet bag bilstatistik.dk