Nu har du adgang til helt nye rapporter på Bilstatistik

Af Lise Hjort

2. juli 2019

Vi har endnu en gang givet bilstatistik.dk en overhaling, og det betyder blandt andet, at du har fået adgang til en række efterspurgte rapportlayouts – og hvis du ønsker det som en del af dit abonnement, kan du bygge og dele dine egne rapporter med udgangspunkt i netop de data, der er interessante for dig. 

Når du i dag besøger bilstatistik.dk, vil du, i rapportmenuen øverst på kriteriesiderne, kunne hilse på et par nye drenge i klassen. Det drejer sig om rapporterne:

  • Oversigt for køretøjstyper
  • Pr. mærke fordelt på salgskanal
  • Pr. mærke fordelt på drivkraft
  • Pr. virksomhed (bruger)
  • Pr. virksomhed (ejer)
  • Pr. brugers branche
  • Pr. ejers branche


De nye standardrapporter er udviklet for at imødekomme et tilbagevendende ønske fra rigtig mange af jer, som blandt andet har efterspurgt ”det hurtige overblik”. F.eks. vil du nu kunne se, hvordan alle nyregistreringer fordeler sig på både mærker og salgskanaler (privat/erhverv, salg/leasing) med bare et enkelt klik:


Det samme hurtige overbliksbillede får du på den nye drivkraftrapport, hvor du med ét klik kan frembringe en rapport med udgangspunkt i de forskellige mærkers drivkraftfordeling:
Farvel til rapporten ”Pr. virksomhed” - goddag til mere intuitive inddelinger
De nye standardrapporter betyder samtidig, at vi har fjernet den gamle kending ”Pr. virksomhed” til fordel for de mere brugervenlige og præcise inddelinger ”Pr. ejer” og ”Pr. bruger”. Det betyder, at du fremadrettet bliver sparet for både kriterievalg, kolonneopsætninger og Excel-gymnastik, når du vil trække lister, der fortæller, hvilke virksomheder køretøjerne er tilknyttet på enten ejer- og/eller brugersiden.

Mine rapporter
Udover de nye standardrapporter du har fået forærende, vil de der ønsker at tilføje funktionen til deres eksisterende abonnement, kunne få adgang til det helt nye rapportmiljø, ”Mine rapporter”. Her vil du selv kunne definere, hvilke felter og kolonner dine rapporter skal opbygges omkring – og du kan efterfølgende dele dem med dine kolleger. Du kan bygge og gemme så mange rapporter, du har lyst til, og du vil efterfølgende kunne vælge dem i rapportmenuen direkte på kriteriesiden.Du kan finde en detaljeret gennemgang af funktionen, Mine Rapporter, her.


Skal vi ordne rapportopsætningen for dig?
Så kan vi også klare det. Vi bygger gerne de specifikke standardrapporter, du har brug for, så du altid kan finde dem i rapportmenuen øverst på kriteriesiderne.

Hast du ausländische Kollegen?
… så vil vi da lige benytte lejligheden til at minde om, at bilstatistik.dk også er tilgængelig på både svensk, tysk, engelsk og ungarsk. Du kan angive dine sprogpræferencer under menupunktet Indstillinger.

Skulle du have spørgsmål i forbindelse med den nye opdatering – eller noget som helst andet – så er du som altid velkommen til at slå på tråden. Vi sidder klar på tlf. 70 22 99 20 eller på info@bilstatistik.dk.