Jobopslag: Finance Business Partner

Af Lise Hjort

14. juli 2021

Vi leder efter en dygtig økonomiprofil, der vil stå i spidsen for vores daglige økonomistyring, og som samtidig kan være med til at sikre og udvikle vores forretning og fortsatte vækstrejse.

Hos os i DBI IT A/S går det godt, og derfor er vi nu igen på jagt efter nye, kompetente kræfter til vores hold. Denne gang leder vi efter dig, der kan dit økonomiske håndværk til fingerspidserne, og som desuden motiveres af stort ansvar og indflydelse.

Til en lidt atypisk og meget bred økonomirolle, har vi brug for dig, der er fremsynet og med skarpe analytiske evner kan bidrage med at drive virksomheden derhen, hvor vi altid kan være på forkant med udviklingen. Du bliver en vigtig sparringspartner for ledelsen, når det gælder forretnings- og strategisk udvikling.

Du vil lande i en forretning, hvor vi arbejder professionelt og dedikeret, men hvor trivsel og en stærk medarbejderkultur samtidig er meget mere end smarte buzzwords.

Er du den gode kollega, som vil være en del af vores hold?

Så synes vi, at du skal læse mere og ansøge om stillingen her: http://eandersen.dk/er-du-ansoeger/ledige-stillinger/?hr=show-job%2F77358%26locale%3Dda_DK