Bilstatistik på mobilen

Af Klaus Bernhof Jakobsen

9. februar 2016

For godt et halvt år siden lancerede vi app'en Bilstatistik Pro til iPhone, hvor du har mulighed for at slå op i de data som du også har adgang til på bilstatistik.dk.

15. januar, i år, lancerede vi så app'en til Android.

Vi har lagt krop og sjæl i udviklingen af denne app og vi er yderst tilfredse med resultatet som vi mener er blevet en særdeles effektiv og brugervenlig app til dig som bruger af bilstatistik.dk.

Med app’en kan du direkte - og lynhurtigt - på din telefon, slå op i de 2,8 mio. biler og 61.000 virksomheder som du også har adgang til på vores site. Men du kan gøre det lige meget hvor du er og hvornår du har brug for det! Du kan lave opslagene på bestand, nyregistreringer og virksomheder og du kan bore ned i dataene på model, variant, bruger, ejer, segment og meget mere - lige som du kan på websitet.

Måske har du allerede adgang til denne app, igennem dit abonnement til bilstatistik.dk?

Er du i tvivl, kan du kontakte DBI IT, for at høre mere.

Du kan også hente app’en fra Apples App Store eller Googles Play Butik, ved at søge på Bilstatistik Pro og logge på med de samme oplysninger som du bruger på bilstatistik.dk.

Har du ikke adgang til app'en, er du velkommen til at kontakte DBI IT for at høre om mulighederne for at tilkøbe denne adgang.

Under menupunktet DOWNLOADS, her på sitet, finder du en kort gennemgang af app’en, så du kan komme godt i gang med at bruge den. God fornøjelse!